Over ons

  |   Over ons

Bouwen is ons vak. En ons vak verstaan wij als geen ander. Bouwbedrijf 
A. Denslagen & Co. BV onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door onze specialisatie op het gebied van metsel- en voegwerkzaamheden. En daar zijn wij trots op. Trots omdat wij vanaf 1949 onze werkzaamheden op traditionele wijze uitvoeren waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Ieder metsel- en voegwerk behoeft een eigen aanpak en wij zijn specialist in de beste methodes. Onze vakmensen hebben uiteraard allen een vakdiploma, maar leren de fijne kneepjes van het vak niet op school. De specifieke expertise die zo kenmerkend is voor ons bedrijf wordt door onze medewerkers in de praktijk op de nieuwe generatie vakmensen overgedragen. De overdracht van 60 jaar historische kennis garandeert het werken met de beste methoden en technieken op het gebied van metsel- en voegwerkzaamheden.

Als wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in metsel- en voegwerkzaamheden, dan wil dat niet zeggen dat dit het enige is wat wij kunnen. Onze andere expertise is die van klachtenonderhoud van Woningbouw Verenigingen (WBV) en Verenigingen van Eigenaren (VvE). Als WWB en VvE wilt u een bedrijf dat zijn verantwoordelijkheden kent en klachten snel, effectief en efficiënt afwikkelt. A. Denslagen & Co. BV is zo’n bedrijf. Zo halen wij alleen specialisten in huis waar wij van op aan kunnen. Specialisten die hun eigen expertise hebben en net zo van het vak houden als wij dat doen; stukadoors, loodgieters, timmerlui en tegelzetters, zelfs mensen die van het afhangen van deuren hun vak hebben gemaakt! Wij kennen ze allemaal. 
A. Denslagen & Co. BV betrekt velen wanneer dit noodzakelijk is, maar behoudt ten allen tijde zelf de regie en is verantwoordelijk voor het project van A tot Z. Daar kunt u ons op aan spreken.